Penulis blog

Assalamualaikum w.b.t
Salam perkenalan dari tuan blog

Oh-Hello-newbie, terutamanya yang baru start baca blog saya. Nama diberi Nur Faezah bt Mohamad Nor. Nama kecil Faezah/Pae dan Kekja adalah nama manja dalam blog ini (manja ke?). Siapa yang tahu Kekja, pasti tahu tentang blognya! Saya merupakan anak ke-6 daripada 7 orang adik-beradik. Dilahirkan di Hospital Besar Muadzam Shah, Pahang Darul Makmur pada 24 Oktober 1999 bersamaan (Hari Keputeraan Sultan Pahang) ... Setiap kali birthday, cutiiiii (T_T)


I'm a blogger since 31st December 2011. dah 6 tahun (setakat 2017). dalam tahun 2015 baru start aktif berblog dan berkongsi segalanya yang bermanfaat dengan silent readers semua. Sebelum ni kedekut nak kongsi ( LOL) // so, setakat 2016 saya ada buat personal business iaitu project totebag di instagram @artotes.co . Harapnya sudi follow & menjadi "regular customers"? cehh dah macam jual burger. Alhamdulillah Januari 2017, saya ada jual tudung di instagram @tudongjer . Keep support me! Inshaallah

Yang menarik pasal saya adalah apabila anda berfikir kebahagiaan perlu dibina bukan dicari (fahamkan) . Jadi, terima lah karya/ entry/ review/ tips/ resepi/tutorial yang tak seberapa ini tapi mungkin berisi dan berguna . Doakan kejayaan saya di dunia dan di akhirat! In shaa Allah


Nota : Saya doakan Faezah mendapat redha dan kasih sayang Allah dalam mencari ilmu agama dan ilmu yang bermanfaat serta diberi kefahaman para nabi, hafalan para rasul dan ingatan para malaikat muqarrobin serta dapat membalas jasa kedua ibu bapanya. Aaamiin


For any inquiries :
ezahshumel99@gmail.com

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI