Faezah Mdnor Official Blog
About me Linkies Dapur Kekja My diary Tarbiah Hati

Nur Faezah bt Mohamad Nor
BLOGGER | MALAYSIA
what are our preparation to die tomorrow?
Status: A blogger since 1st January 2011

orang usha blog

Tagboard



Contact Me
Instagram


Blog archive

  • Notes from 2016
  • Appreciation Post
  • Senarai Peserta Giveaway
  • Dapur Kekja : Kek Batik
  • Bloglist Tarbiah
  • Tips cantik paling berkesan!
  • Watch Movies Online Free! (subtitle)
  • Dapur Kekja : Sambal Tepung Lenyek
  • Giveaway 5 years Blogging by Faezah Mdnor
  • Bercuti di South Korea bersama Traveloka


  • This Blog Sponsored by :



    Followers!



    Giveaway TAMAT
    Wednesday, 4 January 2017 | 0Comment(s)
    Apa?! DAH TAMAT? Giveaway ni ke?


    Assalamualaikum hai. di kesempatan pagi ni, memandangkan anak-anak tengah tidur. (babysitter je) so, saya nak bagitahu TARIKH & MASA TAMAT GIVEAWAY adalah pada hari ini (5 Januari 2017) tepat pukul 11.59malam . So, masih berkesempatan untuk join. Baik kan? Hahaha. In shaa allah, dalam masa 2-3 hari saya akan mula membaca entry korang pasal "Self-positive when I was sad" tuh. Doakan semua berjalan lancar. Saya juga perlukan masa untuk uruskan hadiah dan sebagainya memandangkan semua terletak di bahu saya.  Hihi, saya tahu semua penyabar. So, tunggu je anytime punya annoucement pemenang ok! Love yaaa


    Updated! Senarai Peserta Giveaway


    FUTURE
    PAST